Kamenná prodejna otevřena PO-Pá 12-17h

Naše inspirace na Valentýnské dárky

Den sv. Valentýna nám pomalu ale jistě klepe na dveře a muži přemýšlí jak vyjádřit náklonnost svým drahým polovičkám. Tento americký svátek se stává čím dál tím více populárnějším a i když se to zdá být s výběrem vhodného dárku v dnešní době koronové náročnější, tak je to právě naopak. Pokud jste i vy zastáncem tohoto svátku zamilovaných, nechte si protentokrát romantické posezení v restauraci a vouchery na masáže na později. Proč neoslavit tento svátek doma?  Nabízíme Vám pár zamilovaných nápadů jak udělat své lásce radost z pohodlí domova.

Růže jako symbol lásky

Květiny zlepšují náladu za jakékoliv příležitosti a proto by neměli chybět při jakémkoli projevu lásky. Ať se jedná o jednu růžičku či celý puget růží, vždy přemýšlejte jakou barvu květin vaše láska preferuje. I Když je červená symbolem lásky, sněhově bílou nebo růžovou také nic nezkazíte! Pro ty, kteří tvrdí, že za kvetiny jsou zbytečně vyhozené peníze. Po týdnu uvadnou a letí do koše, tu máme bestseller, který si ženy absolutně zamilovali a vyjádřit své pocity růžemi Vám pomůže ženami oblíbený mýdlový medvídek z růží. Tuto atraktivní Valentýnskou ozdobnou dekoraci najdete také v naší nabídce, která je zasílána v luxusním dárkovém průhledném boxu s mašlí až k Vám domů. Obsahuje 3 druhy másla, vonné silice a přírodní barvivo 

Řekněte to medvědem

Vyjádřete svou náklonnost někomu, koho milujete plyšovým medvědem, který se léta těší neutuchající oblibě. Skutečná krása těchto heboučkých a měkoučkých medvídků spočívá v jejich láskyplném pohledu a upřímném úsměvu, který prosí o objetí. Velký plyšový medvídek, ale i malý je ideální dárek pro milovanou osobu. Jsou to právě ženy, které se rádi tulí a mazlí, proto přitulení se k medvídkovi od vás velice ocení a když nebudete doma bude vás vaší partnerce neustále připomínat. 

Připravte si chutnou večeři, nalijte sklenky vínka a užijte si svátek zamilovaných společně s VELKÝM MEDVĚDEM. Obrovské, ale i menší plyšové medvídky nabízíme v různých barevných a velikostních variantách. O dárkové balení se nemusíte starat - o vše se postaráme za vás.

Nezapomínejte, že náklonnost vůči druhým můžete vyjádřit nejen v daný den, ale po celý rok. Ať už máte tento svátek rádi, nebo jste jeho odpůrci, vždy je hezké strávit tento den se svou polovičkou. 

S láskou, 

Tým VELKÝ MEDVĚD