Kamenná prodejna otevřena PO-Pá 12-17h

O nás

Vítejte v naší medvědí rodině, značka VELKÝ MEDVĚD® přináší do vašich životů nejen plyšové medvědy, ale i nesmírnou dávku lásky, péče a kvality. Náš čistý a voňavý sklad je jejich domovem, kde každý medvěd najde své speciální místo. Nikdy nezapomínáme na to, že tato plyšová stvoření jsou dary, kterými vyjadřujete svou lásku, citlivost a vřelost. A proto se o ně staráme s maximální pozorností, aby každý medvěd byl připravený na svou cestu k vám.

Každý z nich je jedinečný, každý má svůj vlastní příběh a každý z nich nese v sobě kousek naší oddanosti k vytváření nezapomenutelných zážitků.

Jsme hrdí na to, že všichni naši medvědi jsou vyráběni v zemích Evropské unie. Každý z nich je naplněn tkaninou, která zajišťuje neodolatelnou měkkost a pružnost. Před odesláním prochází důkladnou kontrolou, abychom vám mohli zaručit 100% dokonalou kvalitu a bezpečnost. Každý materiál, který používáme, nese všechny potřebné certifikáty a splňuje normy Evropské unie, protože vaše bezpečí a spokojenost jsou pro nás prioritou.

Jsme lídrem na trhu, nabízíme nejširší výběr těch největších medvídků v České republice a na Slovensku. Věnujeme zvláštní pozornost i dárkovým balením, abychom zajistili, že předání našeho medvěda bude luxusní a nezapomenutelnou událostí.

Pokud si nejste jisti a potřebujete poradit při výběru, zastavte se v našem obchodě v Hradci Králové. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli najít toho pravého společníka, který přinese radost a lásku do vašeho života. S láskou a medvědím objetím, tým VELKÝ MEDVĚD®.